Кметът на Асеновград към спортистите: Продължавайте да следвате мечтите си

Грудев: Нека страстта към спорта и желанието за откриване на нови хоризонти никога не стихват у вас!

В Деня на българския спорт кметът на Асеновград Христо Грудев изпрати поздравителен адрес към всички спортисти, треньори и спортни дейци, които живеят и работят на територията на общината.

Ето какво се казва в поздравителния адрес:

Уважаеми спортисти, треньори и спортни дейци,

Приемете най-сърдечните ми поздрави по повод Деня на българския спорт – 17-ти май! Позволете ми да изразя благодарността си към труда и усилията, които полагате ежегодно, за да постигате високи резултати и да популяризирате името на Асеновград по целия свят. Вашата мисия е една от най-важните за израстването на младите хора в здравословна и позитивна среда.

„Заразявайте“ с професионализма и ентусиазма си бъдещите поколения. Показвайте им пътя към успеха. Учете ги на спортсменство и респект. Продължавайте да работите усилено и да следвате мечтите си, защото съм убеден, че Ви предстоят много нови предизвикателства. Нека страстта към спорта и желанието за откриване на нови хоризонти никога не стихват у вас!

Гордея се, че в Асеновград се раждат талантливи и можещи спортни надежди! Помнете своя роден край, където и да се намирате по света. Пожелавам Ви здраве и да радвате асеновградчани със спортни постижения на олимпийско ниво.

Подобни статии

Top