Кметът на Асеновград към възрастните жители: Благодаря Ви за ценните уроци

Кметът на Асеновград доктор Христо Грудев отправи поздравителен адрес по повод Международния ден на възрастните хора.

 

УВАЖАЕМА ГОСПОЖО ЙОЧЕВА,
            УВАЖАЕМИ СЪГРАЖДАНИ,

Приемете най-сърдечните ми поздрави по повод 1-ви октомври – Международният ден на възрастните хора! Изразявам искреното си уважение пред житейския Ви опит, от който само можем да черпим пример и мъдрост. Прекланям се пред достойнството, с което днес гордо изричате името на Асеновград и България.

В Международния ден на възрастните хора се обръщам към всички Вас, за да Ви благодаря за това, че сте ни дали най-ценните житейски уроци. Щастлив съм, че през годините сте оставили своя отпечатък върху развитието на българското общество. И в съвременния свят, независимо от трудните условия и ограниченията, породени от пандемията COVID-19, намирате сили да се усмихнете и да посрещнете топло всички свои близки, приятели, познати. Помнете, че ние, Вашите наследници, ще се справяме с трудностите, само ако имаме Вашата опора.

Знайте, че община Асеновград винаги ще Ви оказва грижа и подкрепа. Продължавайте да учите своите деца и внуци на трудолюбие, честност, всеотдайност. Съветвайте ги да съхраняват и пресъздават традициите на Асеновград. В днешния празничен ден бих искал да Ви пожелая, преди всичко, крепко здраве, дълголетие и не на последно място – вяра в по-добрите времена!

Подобни статии

Top