Кметът на Асеновград д-р Грудев: Гласувах за ред и предвидимост в държавата

Той призова асеновградчани да излязат и да упражнят правото си на глас, защото от хората зависи кой ще ни представлява в управлението на страната и пред света

Кметът на Асеновград доктор Христо Грудев упражни правото си на глас в днешните парламентарни избори за съставяне на 46-тото Народно събрание на България. Той и съпругата му Магдалена гласуваха в днешния преди обед в обичайната секция в ПГ по ХВТ „Свети Димитрий Солунски“. Двамата бяха посрещнати любезно и с много позитивизъм от секционната избирателна комисия.

„Гласувах, защото искам да имаме работещо Народно събрание, ред и предвидимост. Хората трябва да знаят какво предстои да се случи в близко и по-далечно бъдеще. Това е важно, както за обществото ни, така и за бизнеса. И призовавам всички мои съграждани от община Асеновград да излязат и да упражнят правото си на глас. Имат право на това. А и само от нас, хората, зависи кой ще ни представлява и в управлението на страната, и пред света. Не е сложно, надявам се само да няма опити за вмешателство и манипулация в самия апарат. Но ние, българите, сме дисциплинирани и вярвам, че всички искат нещата да се случват по законовия ред“, посочи, след като упражни своя вот, кметът доктор Грудев.

Съпругата му Магдалена добави: „Аз гласувам за доброто бъдеще на България – на нашите деца и внуци. Надявам се наистина държавата ни да бъде подредена и да достигнем европейските стандарти„, каза на излизане от урната Магдалена Грудева.

Подобни статии

Top