Кметът на Асеновгрaд с приз „Заклет фен на асеновградския спорт“

Градоначалникът изтъкна, че се опитва да прави всичко възможно, за да може асеновградският спорт да се развива и да просперира.

Най-заклетият фен на спорта в Асеновград се оказа кметът на града д-р Емил Караиванов. Той получи специалният  приз,  бяла фланелка с едноименен надпис,  на церемонията по  време, на която бяха  връчени годишните спортни награди на Община Асеновград.

С вълнение д-р Караиванов прие наградата, която по думите му била най-близко до неговото сърце. За да оправдае доверието, което му е гласувало изборното жури, градоначалникът изтъкна, че се опитва да прави всичко възможно, за да може асеновградският спорт да се развива и да просперира. „Разбира се, поради различни причини, не съм успял да изпълня някои от планираните дейности, които съм искал, но се надявам през следващата година да имам време да направя това което съм пропуснал.“

Васил Господинов пък стана четирикратен носител на приза „Спортист на годината” на Асеновград

Призът му връчи лично кметът на община Асеновград д-р Емил Караиванов. Васил Господинов бе избран сред 13 номинирани спортисти. Постиженията му през годината, с които той си заслужи приза са спечелването на осмо място в категория 109 кг на Световното първенство по вдигане на тежести за мъже в Ашхабад, Туркменистан, и първо място на държавното първенство за мъже в Сопот. Личен треньор – Лъчезар Кишкилов.

Второто място в класацията зае таекуондистката Катерина Бейчева с личен треньор Георги Шишков, а третото призово място бе състезателката по шинкиокушин Веселина Чирпанлиева с личен треньор Петко Чирпанлиев.

1 2

Подобни статии

Top