Кметът на Кричим със съболезнователен адрес към близките на инж. Койчо Русев - DC news

Кметът на Кричим със съболезнователен адрес към близките на инж. Койчо Русев

Община Кричим отдава последна почит на един изключителен човек и професионалист

Съболезнователен адрес по повод кончината на инж. Койчо Русев, председател на Националната транспортна камара, отправиха кметът на Кричим Атанс Калчев  и председателят на ОбС-Кричим Анка Хаджиева.

Уважаеми съграждани,

Скъпи опечалени близки, приятели и колеги на инж. Койчо Русев,
Дълбоко скърбим за загубата на инж. Койчо Русев – верен приятел и партньор на община Кричим. Скърбим за един прекрасен човек, който не жалеше сили, енергия и амбиции, за да помогне Кричим да се превърне в един от най-развитите градове в района в сферата на икономическия, обществения и не на последно място културния живот на града ни.

Община Кричим отдава последна почит на един изключителен човек и професионалист с високи интелектуални и нравствени добродетели, на една ярка и завладяваща личност, на Човек заслужил с делата си уважението на своите близки, приятели и на нашите съграждани. Той оставя след себе си светъл пример за достойно извървян житейски път, еталон за поведение, достоен за пример и подражание, а името му ще остане завинаги свързано с историята на гр. Кричим и никога няма да бъде забравено.

Изказваме искрени съболезнования и съпричастност към болката на семейството на инж. Койчо Русев, на всички близки и хора, страдащи за неговата неочаквана и непрежалима загуба.

Пътят на един достойно изживян живот не свършва с физическия му край. Остава да живее споменът за доблестния човек и светлата диря за честно, красиво и всеотдайно изживян живот.

Дълбок поклон пред светлата му памет!

Почивай в мир, инж. Русев!

Атанас Калчев – Кмет на община Кричим
Анка Хаджиева – Председател на ОбС-Кричим

Припомняме, че инж. Русев, който бе председател на Националната транспортна камара, загина на място при тежката катастрофа в Марково вчера сутринта.

Катастрофа със смъртен случай в Марково

Инж. Койчо Ресив е роден в ямболското с. Зорница през 1946 г. Завършил е Техническия университет – София, специалност „Двигатели с вътрешно горене и автомобили“, както и Университета по национално и световно стопанство – София, специалност „Икономика на автотранспорта“.

Инж. Койчо Русев е загиналият в тежката катастрофа в Марково

Създател е на Български транспортен холдинг АД и Председател на Надзорния съвет на дружеството. Носител е на Орден „Народна република България“ – І степен, както и на много други отличия.

Подобни статии

Top