Кметът на община „Марица“ отпразнува юбилей (СНИМКИ)

Димитър Иванов получи стотици поздравления по повод 50-годишния си рожден ден

Стотици поздравления и подаръци получи за рождения си ден кметът на община „Марица“ Димитър Иванов. Политици, кметове, колеги и приятели не спираха да звънят на градоначалника, за да му честитят празника, а бюрото му бе отрупано с купища поздравителни адреси, картички и честитки. Общинската администрация – от своя страна, зарадва Иванов с фотоалбум със снимки „зад кадър“, направени през годините, докато е начело на община „Марица“ и тематична торта, посветена на едно от хобитата му – лова.

Кметът почерпи всички свои служители, а те му пожелаха преди всичко здраве и както досега – с вяра, целеустременост и упоритост, да продължи да изпълнява мечтите си, чиято цел е само една – благополучието и комфорта на всички жители на община „Марица“. Димитров благодари на екипа си и изрази увереност, че предстои да реализират заедно още много успешни проекти.

Благодаря за пожеланията – всяко едно от тях за мен е специално, защото знам, че е от сърце. Признателен съм за всички усилия, които полагате, за да си вършите работата, въпреки извънредните обстоятелства в момента. Сигурен съм, че заедно ще осъществим още много значими инвестиции, които ще подобрят живота на жителите от нашата община, обърна се към екипа си кметът Димитър Иванов.

Подобни статии

Top