Кметът на „Северен“ Ральо Ралев е излязъл от ареста

Ще се върне ли на работа?

Кметът на „Северен“ Ральо Ралев е излязъл от ареста. Това потвърди за DCNEWS адвокатът на Ралев Сузана Алекова. Тя обаче отказа да коментира каквото и да е по случая, като поясни, че отказът от изявления е по желание на самия Ралев.

Арестуваха кмета на „Северен“ Ральо Ралев

Освобождаването му от ареста е станало, след като е внесъл гаранцията си в размер на 150 хиляди лева. Не е ясно обаче кога точно е напуснал ареста Ралев, но вероятно това е станало преди почивните дни.

Пускат Ральо Ралев от ареста срещу 150 хил. лв.

Припомняме, че огромната парична гаранция бе наложена от Специализирания апелативен съд, след като специализираната прокуратура протестира определението на първата инстанция за освобождаването на районния кмет по здравословни причини срещу 3000 лв. Магистратите потвърдиха мярката, но увеличиха гаранцията 50 пъти.

Ральо Ралев остава в ареста! В залата кметът на „Северен“ помоли за по-лека мярка, за да се грижи за децата си

Все още Ралев не е на работното си място и не е ясно дали ще се завърне.

Припомняме, че той бе задържан, заедно със съучастника си, бившия тв бос от Карлово Иван Делевски при спецакция на 30 май. Двамата са обвинени за корупционна схема и поискан подкуп от 60 000 лева от строителния предприемач Здравко Ангелов. Според прокуратурата тя разполага със СРС-та и достатъчно доказателства, че двамата са извършили престъплението.

Ральо Ралев – обвиняем, обвинението срещу него е за търговия с влияние

Подобни статии

Top