Кметът на Стамболийски е новият председател на ГЕРБ в областта

Кметът на община Стамболийски Георги Мараджиев е новият областен лидер на ПП ГЕРБ. Той заема поста, тъй като досегашният председател Розалин Петков се оттегля, заради ангажиментите си като заместник-кмет на Пловдив.

Поста  организационен административен секретар  на областната структура на партията поема кметът на Раковски  Павел Гуджеров.

„Нашето мнение е, че кметът на Стамболийски Георги Мараджиев има нужните качества и положителна оценка от обществото. Нашите очаквания са организационен секретар на ГЕРБ-Пловдив област да стане кметът на Раковски Павел Гуджеров, чийто опит като кмет, народен представител и зам.-министър ще се окаже ключов“, обяви в Пловдив председателят на ПГ на ГЕРБ Цветан Цветанов.

Цветанов каза, че на коалиционен съвет в понеделник ще стане известно и името на новия министър на транспорта. Той не назова конкретно име, но подчерта, че номинациите са две и са на хора с административен опит и потенциал и отговарят на предизвикателствата и изискванията в сектор „транспорт“.

Кандидатурата на новия министър на транспорта ще бъде огласена публично едва, след  като бъде представена в понеделник на коалиционните партньори.

Снимка: БНР

Подобни статии

Top