Кметът на Войводиново измъкна затънал край селото автомобил

Пловдивчанин благодари с писмо на кмета Димитър Тосев за благородната постъпка

Благодарствено писмо от признателен пловдивчанин към кмета на с. Войводиново Димитър Тосев прочете председателят на Общински съвет „Марица“ Гергана Трендафилова на последното заседание на местния парламент.

Мирослав Димитров от Пловдив благодари на Димитър Тосев за помощта, която му оказва, след като затъва с автомобила си близо до селото. Две момчета се опитват да го изтеглят, но и тяхната кола закъсва.

„Изпитвам гордост, защото Главен герой е един истински земен Човек, и благодарност, който спаси мен и още двама души от крайно неприятна ситуация! На пръв поглед нищо сложно, но след всяка минута усещаш безизходицата! Започна да се появява притеснението и паниката! Няма излизане!“, описва премеждията си мъжът.

След 3 часа и половина и многобройни откази за съдействие, с последни сили на батерията, Мирослав Димитров звъни на кмета на с. Войводиново, чийто телефон намира в интернет.

„Той отговори различно от всички други, на които се молихме: „Изчакайте, ще дойда да ви измъкна! Чувството е неописуемо!“, възхитен е пловдивчанинът.

Той не може да повярва, че непознат му протяга ръка за помощ.

„Е, как да не сме горди с такива хора като г-н Тосев! Благодарим Ви, кмете“, благодарен е Мирослав Димитров и моли да се даде гласност на „тази благородна постъпка“.

„Моля Ви уважаеми дами и господа, ръководители в това звено – община „Марица“, изкажете моето възхищение и искрена благодарност към кмета от народа на с. Войводиново, г-н ДИМИТЪР РАНГЕЛОВ ТОСЕВ“, е молбата на автора към ръководството на община „Марица“.

Подобни статии

Top