Кобрата бил с 39 градуса температура и с контузия преди мача с Фюри (ВИДЕО)

Хората ми носят светена вода и молят охраната да я поръси в моя ъгъл, разкри още Кубрат Пулев

„Три дни преди мача бях с 39 градуса температура. Отмина за 1 ден. Няколко дни преди мача получих и една подобна контузия, като тази преди мача с Джошуа. Никъде не сме го казвали това. Слава Богу, оправихме я бързо и вече имаме опит с подобни контузии“, заяви Кубрат Пулев в интервю за bTV.

„Аркадата на Фюри беше толкова дълбока, че когато играхме, му виждах черепа“, уточни той и добави: „Опита се да направи нещо, но видя, че няма шанс.“

„Хората от екипа на Фюри правиха скандали преди мача. Бяха евтини и елементарни номера. Заплашваха, че ще ни съдят само и само да разконцентрират екипа ми. След мача снимаха с видео и взимането на допинг проби. Коментираха, че екипът, който взима пробата, бил само от българи, които ми били фенове“, разкри още Кобрата.

„Този мач ми отваря много врати. Бях малко гипсиран, защото не бях играл повече от година. Тази гала се видя в много държави – Франция, Англия, Америка. Този мач можеше да е във Великобритания. Можеше да спечелят много повече пари. Не съм прибрал милиони, както писаха някои вестници. Навсякъде другаде можеше и да прибера, но не и в България“, допълни той.

„Всяка моя победа и всеки един мой мач се приема като лична кауза и лична победа от хората. Идва хора, които никога не съм виждал, носят ми светена вода от манастири и молят охраната да поръсят моя ъгъл. Цялата тази енергия ме зарежда“, коментира Кобрата.

„Имаше англичани в залата, на които не им се чу думата. А преди мача имаше заплахи, че ще има бой в залата, че ще правят зупуми. Затова и имаше толкова много жандармерия“, призна най-добрият ни боксьор.

„С Кличко направих основни грешки, които се учат през първите няколко месеца в залата. Загубата ми от Кличко не беше за мен никакъв край, за други може и да е. Не ме е яд, че съм загубил, че ми е първият нокаут в кариерата. Яд ме беше за хората, които ме подкрепяха. Имам 300 аматьорски мачове в кариерата, никога не са ме сваляли на земята. Ставам лесно, след като падна“, увери Кобрата.

„Аз съм официален претендент за Световната титла за трети път. Няма как да няма мач с Антъни Джошуа. Този мач евентуално ще се осъществи догодина в края. Преди това трябва да направя и аз 1-2 мача, в които да победя, иначе ще загубя мястото си на претендент. Най-вероятно мачовете ще са през океана, може би в Лае Вегас“, уточни Пулев.

„Искам да имам поне 5 или 7 деца. Започвам, предстои усилен труд. Имената още не съм измислил, той брат ми ги взема почти всичките“, завърши с усмивка Кобрата.

Снимка: LAP.bg

Подобни статии

Top