Кобрата: Фюри няма как да ме спре! (ЦЯЛАТА ПРЕСКОНФЕРЕНЦИЯ)

Това е сериозен съперник, но съм си взел поуките и се готвя на макс, със сигурност ще има зрелище

За това, че е дошъл да победи и че е бъдещето в тежка категория – може би, но няма как да мине през мен, обяви Кубрат Пулев на съвместна пресконференция със съперника си Хюи Фюри преди двубоя помежду им в “Арена Армеец” на 27 октомври.

“Радвам се, че този мач ще се проведе в България, въпреки многото усилия, които ни костваше да го организираме. Толкова противници се отказаха. Знаете, че е важна българската публика, тя е специална, а моята кръв е българска“, каза още Кобрата.

„Смятам, че Фюри е сериозен противник, няма нищо общо с предишните, които идваха в България. Той е следващият поред в ранглистата на IBF, двама преди това се отказаха, не искаха да дойдат тук. Радвам се, че се съгласи, още преди да се е отказал Джарел Милър, ние вече бяхме в преговори“, разкри Пулев.

„Те веднага казаха, че ще дойдат в София. Въпросът е оттук нататък – 27 октомври, има около два месеца, ще се подготвя както трябва. Имам достатъчно опит с 300 аматьорски мача, немалко в професионалния бокс, така че съм си взел поуки. Губил съм не само от Кличко, поучил съм се и от загубите при аматьорите. За съжаление, не играх година и половина, но беше заради контузия, после бях готов, но съперниците се отказваха, а и правилата са такива“, каза още той.

„В момента имаме противник и той ще бъде в София, много сериозен противник. Това ще бъде един сериозен и зрелищен мач, поради което подхождам изключително сериозно в тренировъчния процес и всичко в този мач, така че да мога да победя и да не се изложа пред родната публика. Смятам, че ще бъдат аз, но Господ ще покаже”, заяви Кобрата и обясни накратко за раздялата със „Зауерланд“.

„Те преследваха само финансовия аспект на бокса, а той мен не ме интересува толкова, затова и билетите в залата са със занижени цени. Има билети по 20 лева, което е едно кино, така че ще могат да гледат и тези, които преди са се отказвали, заради високите цени“, каза Пулев.

Подобни статии

Top