Кобрата: Готов съм да се бия и на круизен кораб! (ВИДЕО)

Кубрат Пулев бе гост на празника на Созопол, поздрави всички българи с рождения ден на Васил Левски

Кубрат Пулев беше официален гост на празника на Созопол вчера, а днес ще направи и открита тренировка на плажа.

„Преговарят за огромен круиз, на който да бъде мача с Джошуа – нещо, което не е правено никога в историята на бокса. Има проговори със Саудитска Арабия, със шейховете там, които са маниаци и обичат да изпъкват с нещо много различно. Те са казали, че искат този мач да е на един огромен круизен кораб и те да са там. За мен няма никакъв проблем“, заяви Кубрат Пулев пред NOVA.

Промоутърът на българина Боб Аръм пък се пошегува с Еди Хърн и ексцентричните му идеи.

„Може би ще предложи боят да е на кораб, може би на самолет. Или във влак? А защо не на някоя совалка в открития космос?! Шегата настрана, това ще е голям мач и обещавам на феновете, че ги чакат изненади. Надявам се да не е без зрители, каквато и локация да се избере“, заяви Аръм пред boxingworld.com.

Кубрат Пулев поздрави всички българи с рождения ден на Васил Левски. Той припомни и незабравимите думи на Апостола – “И не забравяйте – времето е в нас и ние сме във времето, то нас обръща и ние него обръщаме.“

🇧🇬🇧🇬🇧🇬“И не забравяйте – Времето е в нас и ние сме във времето, то нас обръща и ние него обръщаме.“🙏🏻🙏🏻🙏🏻1️⃣8️⃣3️⃣ години от рождението на Апостола на свободата Васил Левски (1837-1873).

Публикувахте от Kubrat Pulev в Събота, 18 юли 2020 г.

 

Подобни статии

Top