Кобрата и AJ се изправиха един срещу друг на пресконфенция (ВИДЕО)

Чаках дълго, имам всичко да съм световен шампион, заяви българинът, Антъни Джошуа обяви, че е готов не за 12, а за 15 рунда

Кубрат Пулев демонстрира самочувствие преди двубоя за световната титла срещу Антъни Джошуа на пресконференцията дадена от двамата боксьори преди големия сблъсък. Срещата е в събота вечер на SSE Arena в Лондон.

„Готов съм за този бой, доста време се готвя за него, готов съм за победата, вярвам, готов съм, в събота вечер ще спечеля, готов съм“, коментира Кубрат Пулев.

„Чаках дълго време. През 2017 година бях контузен, знаех, че тази битка ще дойде. През 2017 година бях по-млад, на 36 години, но дойде този проблем, който имах и не можеше да се боксирам, но сега съм готов, тук съм, щастлив съм, че този двубой ще се състои, в тези тежки времена на пандемия, готов съм да спечеля. Респект към Антъни,  той е олимпийски шампион, световен шампион, той е отличен боксьор, но аз имам всичко, за да бъда шампион“, каза още Кобрата.

 

View this post on Instagram

 

A post shared by Boxing Social (@boxing.social)

Световният шампион на Международната боксова федерация, Световната боксова асоциация, Световната боксова организация и Международната боксова организация Антъни Джошуа бе пределно мотивиран, концентриран и хладнокръвен по време на официалната пресконференция.

Носителят на четирите пояса сподели, че само може да спечели от битката, и че много пъти е удрян, а в събота ще понесе много от същото, но накрая той ще е този, който ще бъде на крака.

„Напрежението през миналата година бе огромно, но ме направи по-добър. Нямам какво да губя. Само мога да спечеля. Единственият начин да си успешен, е да приемаш големи предизвикателства“, започна той.

„Искам да промотирам бокса. Много съм мотивиран. Гладен съм. В края на деня не очаквам обаче някой да ме обича“, заяви Джошуа.

 

View this post on Instagram

 

A post shared by Boxing Social (@boxing.social)

„Бия се откакто влязох във фитнеса. Бил съм удрян от най-силните много пъти, но все още съм тук. Това не ме промени. Не е достатъчно да ме промени. За всеки мач тренирам усилено. Мисля че имам голям характер. Опеделено ще бъда удрян, той също, но аз ще съм този, който накрая ще стои на крака“, каза световният шампион.

Относно връщането на публиката:

„Ще е добре за тях, но фокусът ми е върху Пулев. Ако Бог го повелява, ще се насладя на победа“, допълни още AJ.

„Познавам Пулев от много години. Бях в лагера на Кличко, когато се би с него. Подготвен съм за цял мач. Аз съм за 15 рунда, не за 12“, завърши изказването си британецът.

Подобни статии

Top