Кобрата и AJ се засякоха в „балона“ (ВИДЕО)

Според Кубрат Пулев сега е дошъл неговият момент да стане световен шампион, а Тайсън Фюри е по-добър от Антъни Джошуа

Кубрат Пулев и Антъни Джошуа се засякоха за секунди в „балона”, в който са настанени преди голямата битка между двамата в събота на „Уембли”. Според разпоредбите за двубоя, двамата нямат право да се срещата преди мача.

Пулев и Джошуа трябва да бъдат в изолация в дните преди боксовия мач. Двамата боксьори, както и щабовете им са настанени на различни етажи в хотела, който обитават.

От Matchroom Boxing разпространиха кратко видео, в което се вижда, как Кобрата и британецът се засичат в лобито на хотела. На видеото обаче се вижда, че двамата не комуникират по никакъв начин.

От компанията на Еди Хърн написаха: „Няма скрити места в балона”.

Кубрат Пулев още веднъж заяви, че превъзхожда Антъни Джошуа и най-важното за него е да стане световен шампион.

„Очаквам труден мач, но искам и трябва да победя. Подготвих се добре в последните 4-5 месеца. Тренирах здраво. Готвих се на 2200 метра в планината, което ще бъде важно за 10, 11, 12 рунд. Чувствам и знам, че съм по-добър от Джошуа. Виждаме много грешки от Антъни, много негови лоши страни. Мисля, че те си остават. Най-важното нещо е как ще се представя аз в събота. Смятам, че го превъзхождам във всички компоненти – опит, техника, скорост, движение, мислене. Със сигурност ще се нуждая от най-доброто от себе си, за да победя. Много съм съхранен като боксьор, въпреки опита, който съм натрупал. Важното е, че сега имам много енергия, пауър и психическа сила“, каза Пулев.

„За мен най-важното е да стана световен шампион. Това е моят момент. Ако победя, ще бъда много щастлив за мен, за България. Това ще влезе в българската история и ще даде самочувствие на страната ми“, допълни той.

Пулев беше в същата позиция преди шест години, когато излезе на ринга срещу тогавашния световен шампион Владимир Кличко, но допусна нокаут.

„От загубата от Кличко научих много, промених много неща и сега съм по-добър. Ще видите един нов Кубрат Пулев“, категоричен е 39-годишният българин.

Той смята, че извън него, друг британец Тайсън Фюри е номер 1 в тежка категория.

„След мен, смятам, че номер 1 е Тайсън Фюри. Той е по-добър от Джошуа“, каза Пулев.

Подобни статии

Top