Кобрата към Фюри: Земята ни е напоена с кръвта на велики бойци! (ВИДЕО)

Хюи Фюри пристига в събота, а Кубрат Пулев в неделя, остават само 9 дни до мача

Само 9 дни преди боксовата галавечер в „Арена Армеец“ и двубоя на претендентите за световната титла на IBF Кубрат Пулев и Хюи Фюри от щаба на българина пуснаха ново специално видео. В него и двамата бойци отправят защкани един към друг, а Кобрата се позовава и на великата история на България – все пак той и брат му Тервел носят имената на легендарни български ханове.

„Добре дошъл в България – земя, напоена с кръвта и духа на велики бойци! Това е моят дом. Дойде времето да се изправиш срещу мен“.

Битка, от която, ако излезе победител, Кубрат ще се сдобие за безпрецедентен, трети път в професионалната си кариера със статута на официален претендент за световната титла!

Съперникът на българина – Хюи Фюри пристига у нас още в събота (20.10), а ден по-късно в родината, след тежка подготовка в Германия, се очаква да кацне и Кубрат Пулев.

Тази зрелищна битка в тежка категория между Кубрат и британеца ще бъде предшестван от друг исторически за българския спорт момент – Тервел Пулев ще се боксира за европейската титла в полутежка категория, а ако я спечели, ще донесе във фамилия Пулеви за трети път европейския пояс, след като на два пъти, той е ставал притежание и на Кубрат в тежка категория.

Подобни статии

Top