Кобрата мина в режим „звяр“!

Седмица преди битката в София Пулев и Фюри ще се изправят един срещу друг на Античния театър в Пловдив

Кубрат Пулев предупреди Хюи Фюри да не си прави сметки без кръчмаря преди боя им в София на 27 октомври. Залогът е статутът на задължителен претендент на Международната боксова федерация (IBF) и мач с шампиона Антъни Джошуа.

„Фактът, че Хюи се съгласи да дойде в София, след като други преди него отказаха, говори много. Разбирам, че е мотивиран, защото това е елиминационен мач и дава шанс за световната титла. Но аз ще го посъветвам да не мисли за титлата, а да се готви за битка.

Аз вече съм в режим „звяр“ и съм готов да се завърна на ринга“, заплаши Кобрата на пресконференция в Лондон.

Питър Фюри, баща и треньор на британеца, пък очаква синът му да обедини всичките титли в тежка категория.

„Той е изключителен талант и вече има много сериозен опит на 24 години. Джошуа на 24 дебютира на профиринга. Хюи не говори глупости, а работи. Ако мине през Пулев, очаквам да се бие с Джошуа догодина. Не смятам, че Антъни ще се откаже доброволно от пояса“, смята Питър Фюри.

Седмица преди битката в София Пулев и Фюри ще се изправят един срещу друг на Античния театър или на Римския стадион в Пловдив. Така ще бъде промотиран мача, а и самият мениджър Ивайло Гоцев е от Пловдив, както и бащата на братя Пулеви.

„Аз съм кореняк пловдивчанин и не искам това събитие да мине без родния ми град. Пловдив е най-старият жив град в Европа и искаме да представим Кобрата и Фюри като онези воини и гладиатори, които са воювали по тези земи в далечното минало. Двамата обаче ще се изправят един срещу друг с боксови ръкавици в един честен двубой.

Боксът е спорт, в който се играе по правила. Правим битка по регламент и искаме да презентираме тези двама воини като бойците, гладиаторите и кръстоносците, кръстосвали тези земи и водили безброй битки в миналото. За пловдивчани няма да има по-голяма тръпка от тази да видят тези двама прекрасни атлети няколко дни преди мача в София“, заяви Ивайло Гоцев.

Подобни статии

Top