Кобрата може да се бие с Уайт на 28 юли в Лондон

По-малко вероятно е битката да се проведе в България, победителят излиза срещу Антъни Джошуа

Представителите на Кубрат Пулев се надяват скоро да се разберат с промоутъра Еди Хърн за провеждането на двубой между своя боксьор и Дилиън Уайт. Промоутърският търг, който бе назначен от IBF, бе отложен с една седмица, за да се даде повече време на страните да сключат сделка.

Нисе Зауерланд, един от промоутърите на Кубрат Пулев, заяви, че ако преговорите са успешни, битката с Уайт може да се проведе на 28 юли в Лондон или в някой град в България.

„Преговорите продължават, но това определено е отличен двубой. Уайт се представи страхотно срещу Лукас Браун и въпреки продължителното отсъствие на Кубрат, тази битка обещава да бъде наистина вълнуваща. Надявам се, че ще можем да уточним всички детейли и да се разберем. Говорейки за евентуална дата, очаквам тази битка да се състои на 28 юли. България е една от възможностите, но предпочитам Лондон и Кубрат ще бъде щастлив да се върне във Великобритания“, каза Зауерланд.

Победителят в двубоя Кубрат Пулев и Дилиън Уайт ще стане задължителен претендент на шампиона на IBF в тежка категория Антъни Джошуа.

Подобни статии

Top