Кобрата налетя на Франк Мир по време на представянето (ВИДЕО)

Ще го бия и на триъгълен, и на четириъгълен ринг, заяви българският боксьор

Само ден остава до събитието Triad Combat, което ще се проведе на 27 ноември. Най-големият мач от програмата е с българско участие – Кубрат Пулев ще се изправи срещу Франк Мир. Първоначално Кобрата трябваше да се изправи срещу Виктор Белфорт, но той се отказа.

Няколко дни преди това участниците бяха представени и им беше дадена думата, за да отговорят на няколко въпроса. На него Пулев се закани сериозно на Мир и заяви, че може да го разбие.

Любопитно беше поведението на Кобрата и при представянето му. Водещият се изказа ласкаво за българина и изреди всички му успехи като боксьор. Кубрат се появи с респектираща походка. Приближавайки Мир, Кобрата замахна с ръка, къде на шега, къде не, към лицето на съперника си.

След това двамата застанаха един до друг, но не се стигна до ескалация на напрежението.

Интересното на този вид битки, е че рингът е триъгълен, а ръкавиците са по-малки и по-тънки от боксьорските. разрешени са всякакъв вид удари над кръста, както и държането в клинч.

Triad Combat е продуциран от 72-годишният британец Найджъл Литгоу, чието състояние е над 150 млн. долара. Той стои още зад риалити формати като American Idol, So You Think You Can Dance, които са популярни в цял свят.

Зрелището ще бъде съпътствано от участие на хеви-метъл идолите от Metallicaр както и Ник Кенън, познат като актьор, рапър, телевизионен водещ и бивш съпруг на Марая Кери.

Арена на битките ще бъде домът на бейзболния Тексас Рейнджърс – Globe Life Field в Арлингтън. Той разполага с 5,5 акра прибиращ се покрив и e с капацитет от 40 300 седящи места.

Подобни статии

Top