Кобрата няма да гледа на живо Руис – Джошуа! (ВИДЕО)

Кубрат Пулев отмени пътуването си до Саудитска Арабия, за да бъде до брат си Тервел в  Пловдив

Кубрат Пулев отмени планираното отдавна свое пътуване до Саудитска Арабия, за да гледа на живо реванша в тежка категория на професионалния бокс между настоящия шампион Анди Руис и решения да си върне титлите Антъни Джошуа.

Битката между най-сензационния световен шампион в историята на този спорт – Руис и Джошуа, е в събота вечер.

Очакваше се Кобрата да бъде сред ВИП-гостите на събитието, тъй като той е официален и задължителен претендент за титлата на Международната боксова федерация (IBF).

Това е един от поясите, който понастоящем е във владение на мексиканеца, а по регламент Пулев трябва да срещне победителя от Руис – Джошуа не по-късно от май догодина.

В последния момент обаче Кубрат промени плановете си и предпочете да остане у нас, за да бъде близо до брат си Тервел, на когото следващата събота (14-ти декември) предстои най-тежкото изпитание до момента на професионалния ринг – сблъсък за международната титла в полутежка категория, версия Световна боксова асоциация (WBA).

Мачът е в „Колодрума“ в Пловдив, а съперник на бронзовия медалист от олимпийските игри в Лондон 2012 е Дешон Уебстър от САЩ.

Подобни статии

Top