Кобрата освирепя: Хааааааа! Повече не мога да чакам! (СНИМКИ И ВИДЕО)

Кубрат и Тервел Пулеви с открит урок за българчета в Wild Card Boxing Club

Кубрат Пулев няма търпение за първия си мач в САЩ. В нощта на събота срещу неделя българинът, който има 26 победи и 1 загуба на професионалния ринг, ще се изправи срещу румънеца Богдан Дину. Двубоят ще се проведе в Коста Меса, Калифорния, а родният боксьор вече гори от желание да дебютира на американския ринг. Той публикува няколко поста във Фейсбук, като на едната снимка е със свирепа физиономия.

„Дину е труден съперник. През 2007 година го победих на световното първенство в неговата страна, но не беше лесно. Беше истинска битка. Той е техничен и нанася много удари. Когато се качи на ринга, често се поддава на емоциите.

Трябва да се справя със стила му, който включва постоянно да атакува и да търси удари. Важното е да съм концентриран през цялото време и да изчакам момента, в който да го сваля. Искам да го нокаутирам брутално. Това е целта ми – да вдигнат моята ръка, а той да лежи долу“, закани се Кобрата.

„После ще искаме мач с Оскар Ривас. Бихме се на Олимпиадата в Пекин през 2008 година. Ривас спечели със съдийско решение и това още ме тормози. Наистина много искам този мач и се надявам “Топ Ранк” да ми го осигури. Видях какво причини Ривас на Дженингс, но той ще си плати за случилото се помежду ни в Пекин“, убеден е Пулев.

„Първо трябва да си свърша работата срещу Дину и след това продължавам към следващата цел”, добави Кобрата, който е официален претендент за титлата на Международната боксова федерация. В последния си мач той не остави шансове на Хюи Фюри в края на миналата година в София.

Братята Кубрат и Тервел Пулеви посетиха клуба по бокс и разкриха на децата няколко тайни на големите професионалисти. Малките боксьори са българчета, които тренират в Wild Card Boxing Club в Лос Анжелис.

От друга страна Богдан Дину е амбициран да поднесе изненада и да победи Кубрат Пулев. Повечето специалисти не дават големи шансове на румънеца, но той вярва в себе си и дори се цели в мач за световната титла.

„Загубата от Джарел Милър ми донесе много повече полза, отколкото всяка от победите ми. Чувствам, че скочих на много високо ниво и това беше отличен опит. Ако успея да се боксирам в продължение на 12 рунда така, както го правех срещу Милър в първите три рунда, мога да победя всеки“, заяви Дину.

„Подготовката ми мина много добре. Напълно съм готов и това ще си проличи по време на самия мач. Победата означава всичко за мен. Пулев е официален претендент за титлата на Международната боксова федерация и победа срещу него ще ме доближи до това да получа шанс да се бия за световната титла“, смята румънецът.

Подобни статии

Top