Кобрата отново работи за мач срещу Антъни Джошуа (ВИДЕО)

Следващият съперник на Кубрат Пулев може да бъде Диамантеното момче Мануел Чар

Промоутърът на Кубрат Пулев – Нисе Зауерланд, заяви пред Sky Sports, че българският боксьор продължава да мисли за мач срещу Антъни Джошуа.

Един от двамата братя Зауерланд спомена и кой може да е евентуалният следващ съперник на Кобрата. Става дума за ливанеца Мануел Чар, който в момента държи титлата в тежката категория на Световната боксова асоциация (WBA).

Мануел държи „обикновената“ титла на WBA, която спечели по точки срещу Александър Устинов, който съшо е един от вероятните съперници на Пулев. Джошуа пък ще играе мач за обединяване на титлите с шампиона на WBO Джоузеф Паркър.

Чар има 35 мача на професионалния ринг, като е спечелил 31 от тях. Диамантеното момче обаче, както наричат родения в Бейрут боксьор, се подложи на двойна операция на тазобедрената става през месец май.

Интересното е, че ливанецът бе прострелян 4 пъти в стомаха през септември 2015 г., след което претърпя животоспасяваща операция. Завърна се на ринга през юни 2016, когато нокаутира Андрей Мазаник от Беларус в осмия рунд на галавечер в Касел, Германия.

Естествено, че е много разочарован от проваления мач с Джошуа, който щеше да му донесе много пари. Тъй като Мануел Чар в момента трупа победи, би бил доста добра опция за Пулев, определено”, коментира Зауерланд.

Снимки: skysports.com

Подобни статии

Top