Кобрата отвърна на удара: Уайт е най-големият страхливец в тежка категория!

Тайсън Фюри освен голяма уста, поне има топки, когато смачкам Джошуа, ще се бия и с двамата по всяко време и на всяко място

Кубрат Пулев беше сериозно обиден от британците Дилиън Уайт и Тайсън Фюри, които сякаш се наговориха да атакуват вербално нашенеца и Антъни Джошуа в един и същи ден. „Крадеца на трупове“ стигна много далеч в коментарите си, наричайки Пулев „получовек – полузеленчук“.

„Уайт е срам за бокса. Най-големият страхливец в тежка категория! Имаше 3 шанса да се бие за световните титли и ги отказа всички. Единият беше срещу мен за правото на претендент №1 във версия IBF. Тогава вместо него излезе Хюи Фюри“, отвърна на нападките Кобрата на своя сайт.

„И защо сега иска мач с Антъни Джошуа? Имаше „златен“ шанс миналия май месец, когато Джошуа трябваше да проведе задължителна защита. Защото тогава отказа?“, попита Пулев и допълни, че двамата имат един и същи промоутър.

„Уайт и Фюри имат най-големите усти в бокса, но поне Фюри притежава топки. И нека не забравяме, че и двамата отхвърлиха предложения за битка с мен в миналото. Когато смачкам Джошуа, ще се бия и с двамата, по всяко време и на всяко място“, завърши коментара Пулев.

Публикацията е на английски език и е директно насочена към двамата британци, които го обидиха през страстната седмица, пише Блиц.

Самият Антъни Джошуа пък за пореден път поиска Пулев и Уайт да се откажат от мачовете си, за да може той да направи един обединителен мач за всички версии срещу „Циганския крал“ Тайсън Фюри.

Подобни статии

Top