Кобрата: Репортерката искаше много повече от целувка! (ВИДЕО)

След аркадата беше малко „кървав спорт“, или трябваше да се предам, или да се втурна да го убивам

Най-добрият български боксьор Кубрат Пулев се завърна на родна земя след драматичната си победа над румънеца Богдан Дину в САЩ. Кобрата бе очакван от множество журналисти на летище София, като освен темата за двубоя, другата актуална такава бе целувката с репортерката след срещата.

„Разликата в САЩ и Европа е огромна. Там пазарът е друг, хората са по-различни. Тимът ми вече е друг. Хората от телевизията, всички са отворени, по-позитивни са, оценяват всичко, дори и целувката”, допълни Кубрат.

„Целувката не бе лоша, тя също бе част от доброто представяне. Така се случи, не беше планирана изобщо. Беше някакъв импулсивен момент. Няма как да повлияе на кариерата ми, целувката е много хубаво нещо. За да го направя, значи съм преценил, че човека отсреща не просто желае целувка, но много повече. Направил см го като приятелско. Особено след победа, човек е приповдигнат, а аз съм и човек шегаджия. Така се получи”, уточни още той.

„Ние се познаваме. Запознахме се на кантара. Тя тогава ми каза, че като победя ще празнуваме, ще направим парти. Аз и отговорих, нека първо победя, а тя каза, че е сигурна в успеха ми. Беше с нас, говореше си с целия екип, с всички момчета, даже стана по- близка с някои. Познаваме се, а тя го изигра, че един вид не се познаваме. Не знам, някой ѝ е дал кофти акъл. Може би хората, за които работи са ѝ казали, за да направят известен сайта си.  Виждате каква добра реклама съм аз. Рекламодателите могат да се активизират”, продължи Пулев.

„Не съм говорил с Дженифър Равало. Намерихме ѝ телефона от мой познат, който си имаше близко отношения с нея. Тя обаче не си вдига телефона. Имам снимки, видеа, мога да ви покажа и на вас тук. Има видеа, на които се вижда, че тя си стои с нас до 5 часа сутринта в лобито на хотела. Пиеше и да не казвам какви други неща правиха в тоалетните.  Може би са ѝ дали лоши акъли, видя ми се добро момиче.

Може би са ѝ казали, айде сега тук ще изкараш няколко милиона, давай да станеш най-известната. Няма лошо, но това е непочтено и некоректно.  Тези енергии се завъртат наобратно като бумеранг и за нея си е лошо. За какво да се извинявам? Тя беше толкова щастлива, че я целунах. Има сигурно много жени, поне аз познавам много жени, които биха се изкефили яко да ги целуна, а те не остана благодарна на една целувка, а искаше да стане известна или нещо от сорта. Няма лошо, но така не става като по филмите“, каза още Кобрата.

като призна, че в един момент дори е мислил, че вече е загубил срещата.

„Уникална победа. Разбира се, имах и грешки, и минуси, върху които трябва да работя всеки ден, иначе щях да се чудя какво да правя по цял ден. Труден мач беше, можеше и да загубя. Имаше моменти, в които усещах, че губя. В четвъртия рунд, когато се отвори аркадата, той се юрна да ме убива, но нещата не се получават така. Затова тренирам толкова години, за да може волята да бъде на нужното ниво и да мога да преодолявам такива моменти”, коментира Пулев на летище София.

„Надявам се следващият ми мач да бъде скоро. Готов съм да играя с всеки. Не ме притеснява никой. Видяхте, че играя по съвсем друг начин. Има и други неща, които трябва да изчистя. Аркадата е с 12 шева. Всичко е супер. Екипът, хората, които ме шиха бяха уникални. Иска ми се и тук в България хората да бъдат толкова отворени,позитивни, мили, но за съжаление на този етап не сме точно така”, продължи той.

„Имаше лек дискомфорт от факта, че за първи път играя в САЩ. За първи път в живота ми взеха допинг тест непосредствено преди мача. Това също бе дискомфортно за мен. Нямах много време да следя политическата обстановка в България, но сега ще видя и ще прочета всичко.”

„След аркадата нямаше друга тактика за мен. Или трябваше да се втурвам да го утрепвам, или трябваше да се предавам. След тази аркада, евала на хората, че успяха да спрат кръвотечението, което беше много голямо. Аркадата беше дълбока, виждаше ми се дори черепа. По принцип аз си ги лепя, но този път реших, че е по-добре да отидем в болницата.”

„Не бях ядосан, просто бях концентриран и трябваше да го свърша. Това беше моята цел. Не се ядосвам, защото не приемам спорта лично или като война. Той е опонент. Много пъти, като нокаутирам някого искам той веднага да се изправи.”

„Брат ми е супер. И той си взе неговите поуки. И той беше блестящ, но очаквахме много повече от него. До последно не се знаеше на кого ще вдигнат ръката, дали на него или на противника, което си беше напрежение. Тук имаше всякакъв вид драма. Имаше кръв, в мача с Фюри водих през цялото време, докато този път в първите четири рунда диктувах играта, докато впоследствие  претърпяха обрати. Предупреждения от съдията, след това му брояха, чакаха го да стане. Такова нещо не съм виждал никъде другаде.”

„Не притесняват нито Тайсън Фюри, нито Антъни Джошуа, нито Уайлдър. Ако те няма да защитават своите пояси, ще играя с други. Има и други имена. Приблизително очаквам следващият ми мач да бъде след три-четири месеца. Сега ще почина малко най-вече психически, въпреки че съм готов отново да тренирам. Следващият мач отново ще бъде в Америка, най-вероятно в Ню Йорк”, разкри още Кубрат Пулев.

Подобни статии

Top