Кобрата с лафове на английски пред красива журналистка (ВИДЕО)

„I`m another different ниво, бетон“, заяви Кубрат Пулев в интервю за NBC Sports, обеща да нокаутира Дину, а после и Джошуа, бе в отлично настроение

Кубрат Пулев даде дълго интервю пред американската репортерка от радио NBC Sports Хелен Йе в седмицата преди следващата си среща на професионалния боксов ринг. В ранните часове на тази неделя Кобрата се изправя срещу 32-годишния румънец Богдан Дину в главната битка на галата, която ще се проведе в прочутата зала „The Hangar“ в Коста Меса, Калифорния.

Йе е доста симпатична журналистка, която видимо опитваше да флиртува с Пулев. Срещу нея обаче се изправи английския език на българския боксьор, който на моменти беше комичен (за разлика от добрия му немски).

В един момент Кобрата включи на стил „Валери Божинов“ и смеси английски с български, обяснявайки за друг боксьор. Пулев опита да обясни колко здрав е той и реши, че е най-добре да включи думата „бетон“. „So big … ниво“, също бе част от репертоара на Пулев.

Извън лошия английски Пулев показа увереност в своите сили и е убеден, че може да нокаутира не само Богдан Дину, но и Антъни Джошуа.

„Сега в тежката категория стана много интересно. Тайсън Фюри се завърна. Може би той ще направи още един мач срещу Дионтей Уайлдър. Аз по-скоро мисля, че няма. Наистина е твърде интересно, защото в тази категория има твърде много добри боксьори към този момент.

Със сигурност трябва да се бия с Джошуа, защото аз съм претендент номер 1. Може би тази година или другата, но ще се бием.  При добра подготовка с добри спаринг партньори ще го победя. Виждам неговите грешки. Всеки човек прави грешки. Ще му ги покажа, както и на целия свят ще покажа, че съм най-добрият. По-добър съм от него, защото съм много силен, бърз, много добре технически подготвен, по-умен съм. Той не е железен човек и това е бокс, коментира българинът.

Подобни статии

Top