Кобрата се прибра в България (СНИМКИ И ВИДЕО)

Курбат сигурен, че ще се бие за титлата срещу Джошуа или Руис, сега ще подготвят с Ивайло Гоцев гала-вечерта на брат си Тервел в Пловдив

Голямата звезда на българския професионален бокс Кубрат Пулев се завърна на родан земя след 28-ама си победа на професионалния ринг. По-рано този месец той се наложи по точки над американеца Райдъл Букър.

„Всичко българско ми липсваше. За други хора България може да е ад, за мен е рай. Мачът не беше много труден, съперникът не беше от топбоксьортие, но въпреки това беше опитен, с много подготовка. Беше дошъл за победа, но не му дадох никакви шансове. Не съм казвал, че този мач ми е бил най-важният, но беше много важен. Следващият ще е още по-важен. Първият и вторият рунд бяха решаващи. Знаете какви обрати има в тежка категория”, каза Кубрат на българска земя.

Кобрата потвърди, че със сигурност следващият му мач ще е срещу победителя от мача-реванш между Анди Руис и Антъни Джошуа, който ще се състои на 7 декември в Саудитска Арабия:

„Със сигурност следващия ми мач ще е срещу Антъни Джошуа или Анди Руис. Мога да ги победя и двамата. Може би Анди Руис ще ми е една идея по-лесен. Знаете, че в последния си мач Джошуа беше трагичен.

Ще решим къде ще е този мач. Със сигурност няма да е в България, но за мен няма значение къде ще е. Готов съм, чувствам се много силен, надявам се да се изтренирам здраво и да победя.“

„Не мога да кажа колко време ще съм си в България, сега подготвяме галата на брат ми за 14 декември в Пловдив. Ще помогна с каквото мога – ще бъде хубава гала, защото ще има много чуждестранни боксьори. Самият Богдан Дину също изяви желание да играе.

Все по-добър и по-добър съм. В Перфектна форма. Имам чувството, че на 60 ще съм най-добър. Мечтаната почивка е с правилните хора“, добави още Кубрат.

Източник: gong.bg

Подобни статии

Top