Кобрата се завръща през ноември в САЩ! (ВИДЕО) - DC news

Кобрата се завръща през ноември в САЩ! (ВИДЕО)

Българинът, който лекува лека контузия в рамото, се  поклони на родните ни олимпийци

Най-добрият български боксьор сред професионалистите Кубрат Пулев обяви, че продължава състезателната си кариера. През месец май той навърши 40 години, като вече от 12 е на профи ринга.

„Засега оставам на боксовия ринг! Имам още малко какво да дам на феновете на бокса в България“, заяви Кобрата в предаването „Събуди се“ по Нова телевизия.

„Очаквам да отмине една контузия в рамото ми. И ноември ще направим един мач в САЩ“, допълни Пулев.

За последно той се би в Лондон за световната титла в тежка категория, но загуби от световния шампион Антъни Джошуа с нокаут в 9-ия на 12 декември 2020, а сега поздрави българските представители на Олимпийските игри в Токио.

„Моите адмирации за олимпийците ни. Ставам и им се покланям за това! Много хора ще кажат – женски спортове и т.н., но фактите са си факти. Имаме олимпийски шампиони и медалисти. Да, каратето е нов спорт на Олимпиада, но имаме злато. Боксът е един най-старите спортове. Браво и за гимнастичките. Голям успех за България бе представянето и се радвам, че хората го оцениха и ги посрещнаха така. Шапки им свалят и така трябва да бъде. Много голям успех в този момент на трудности за спорта ни.“

Подобни статии

Top