Кобрата: Ще донеса световната титла в България (ВИДЕО)

Кубрат Пулев обяви, че срещу брат си Тервел може да се бие за хонорар от 100-200 млн. евро

Боксьорът Кубрат Пулев се надява да донесе световната титла на България през 2020 година, независимо от това срещу кого се изправи.

“Аз се чувствам перфектно, както винаги. Знаете, че съм с неизчерпаема сила и енергия, така че винаги съм позитивен. Интересна година имах – и спортна, и не само. Най-вече мачът с Дину, който беше драматичен – това беше един преломен момент, защото можеше и да загубя, но успях да го нокаутирам. Това беше едно изключително препятствие, което преодолях и съм доволен от себе си като психика, като стоене на ринга и като мощ. За мен този мач беше огромен успех, защото бях на ръба.“

„На вратата на световната титла съм. Ще направя всичко възможно да победя и да донеса световната титла в България. На мен много почивка не ми трябва, ще почиваме на оня свят, на тоя ще се трудим здраво. Надявам се да победя през 2020 година и след това ще си почивам яко”, коментира Пулев, който бе класиран на 8-о място в анкетата “Спортист на годината”.

Брат му Тервел Пулев, който на 14 декември спечели международната титла на WBA, не е в класацията, защото тя вече беше изготвена преди победата му над Дешон Уебстър.

Кобрата пък обяви, че срещу брат си би се бил за хонорар не по-малък от 100-200 милиона евро. Но разкри, че най-вероятно ще е губещ в мача, тъй като планира само да бяга от ударите на Тервел.

Снимка и видео: sportal.bg

Подобни статии

Top