Кобрата ще се бие на 23 март в Лос Анжелис

Съперникът на българина все още се уточнява, той вече е №8 в  ранглистата на тежка категория

Най-добрият български боксьор Кубрат Пулев разкри датата и мястото на следващия си мач на професионалния ринг. Това ще е първи сблъсък за него след победата над Хюи Фюри в „Арена Армеец“.

„В личния ми живот не се случва нещо интересно в момента, но пък едно нещо мога да потвърдя, което до момента не се знаеше. Следващият ми мач ще бъде на 23 март в Лос Анджелис“, призна Кобрата в интервю за блога „bwtalkingsport“.

„Нямам никакви страхове. Каквото и да се случи, ще се случи, независимо дали се страхувам или не. Така че нищо не ме притеснява“, добави Кубрат Пулев за страховете си.

„Да, разбира се! Например Дилиън Уайт отмени битката с мен. Той се държеше така, сякаш е голяма работа, но после избяга. Много е интересно, че той е преди мен в класацията. Същото се случи и с Джарел Милър, който също отмени битката с мен. За моите почитатели, всичко, което мога да кажа е, че много скоро ще се боря за световната титла и ще спечеля! Оценявам и много ви благодаря за мощната подкрепа, с която винаги ме мотивирате“, завърши Пулев към феновете си.

Засега не е ясно кой ще е следващият съперник на Кубрат Пулев. Доскоро се спекулираше, че първата му изява за 2019 година може да е в средата на април и то в Чикаго, където беше самият Пулев на няколко пъти през миналата година, а всеизвестен факт е, че там има сериозна българска общност.

В същото време Кубрат Пулев продължава да се изкачва в ранглистата на тежка категория. Според последното обновяване на класацията през януари, българският спортист вече е осми в най-престижната и най-гледана категория в този спорт.

Преди това Кобрата заемаше 9-ата позиция, но сега се изкачва с място нагоре. От Топ 10 изхвърча Доминик Бризийл. Зад Пулев в десетката пък остават Джоузеф Паркър, който записа две поредни загуби, както и полякът Адам Ковнацки, който е спряган за един от евентуалните съперници на българина за следващия му мач на професионалния ринг.

Начело на ранглистата продължава да е Антъни Джошуа, следван от Тайсън Фюри и Дионтей Уайлдър. Топ 5 допълват Дилиан Уайт и Луис Ортис. Преди Кобрата са още Александър Поветкин и Джарел Милър.

Подобни статии

Top