Кобрата: Ще взема световната титла независимо къде ще е мача! (ВИДЕО)

Имам много сила и енергия, ще победя Джошуа, заяви Кубрат Пулев

Къде и кога ще бъде зрелищната битка между Кубрат Пулев и Антъни Джошуа? И двамата боксьори очакват споразумението между техните мениджъри да стане факт. Преди три седмици Кобрата започна подготовка на Националната спортна база „Белмекен“. Най-успешният български професионален боксьор сподели любопитни моменти от настоящето и миналото си пред камерата на NOVA.

„Най-важното е да взема световната титла. Имам много сила и енергия. Ще победя Джошуа“, категоричен е Пулев, който по време на подготовкаата си изкачи връх Зъбчето, който се намира в Рила на 2500 метра надморска височина.

Боксовите мениджъри на двамата бокьори имаха срок до 31-ви януари да се споразумеят къде да се проведе мачът. Международната боксова федерация удължи срока до 14-и февруари. Преговорите са в разгара си, а едни от спряганите дестинации за провеждане на мача са Великобритания, Турция и Катар.

Боксовият сблъсък между Кобрата и Джошуа би трябвало да се проведе в края на май или началото на юни.

„5 месеца са напълно достатъчни, за да се подготвя. След последния ми мач прекъснах сериозните тренировки. Имах нужда от почивка. Влизам във форма много бързо. Трябва да изчистя грешките, които допусках“, каза Кобрата.

През 2014-а година Кубрат Пулев загуби от Владимир Кличко в мач за световната титла, а през 2017-а година контузия го отказа от двубой именно срещу Антъни Джошуа.

Подобни статии

Top