Кобрата: Смятам, че мач с Джошуа ще има още догодина (ВИДЕО)

Кубрат Пулев беше на представянето на книгата на Стоичков, обяви, че нито са се били, нито са играли футбол заедно

Най-добрият български професионален боксьор Кубрат Пулев присъства на официалното представяне на автобиографичната книга на Христо Стоичков и сподели няколко думи за познанството си с футболната легенда и за графика си през 2019 година, както и двубоя за световната титла с Антъни Джошуа.

„Не може да кажа нещо по-специално, не сме се били и не сме играли футбол. Близки сме и той е един истински човек, много готин, прекалено откровен даже. Бях много малък и те играха на Световното, бях му фен от малък и за мое щастие, станахме приятели. Много мачове си спомням, възхищавах се на хладнокръвието му, което е много голямо качество. Боксьорите имат такъв хъс като неговия.

Малко или много Пулеви сме написали вече историята и се надявам да донеса световната титла в България, за да завършим историята. Смятам, че догодина мачът с Джошуа ще е факт. Ще имам друг мач преди това, защото няма да го чакаме да благоволи. Ще имам един-два мача, които трябва да спечеля, естествено. Липсваше ми рингът много”, каза Кобрата.

Снимка: sportal.bg

Подобни статии

Top