Кобрата: Спорт ще има най-рано след 2 години (ВИДЕО)

Кубрат Пулев готов да даде реванш на Антъни Джошуа, след като го победи, когато и да се проведе мача им

Мрачна прогноза от Кубрат Пулев за развитието на спорта заради коронавируса. Според българския боксьор поне световният спорт няма да се възстанови от „удара на пандемията“ поне две години. Ексклузивно за NOVA, Кобрата говори за проблемите с пандемията в световен план и за предстоящия мач с Антъни Джошуа.

„Според мен спорт ще има най-рано след две години. Като ги гледам как се чудят, може би ще отменим Олимпиадата, може би това… Хората не знаят колко голям е проблемът. Мач ще има, само да сме живи и здрави. Няма да е през юни. Когато казах, че мачът няма да е през юни, цитираха ме, а от Англия скочиха. Аз казах истината и за 20-и юни ще съм готов. Ще бъда ракета, изтребител. Мачът е налице, а договорът е подписан“, призна Кубрат пред NOVA.

„Има клауза и за реванш, след като го победя и да му дам. Променям се ежедневно и постоянно изисквам все повече от себе си. Стремя се да се променям към добро и като морал, и като интелект, и като човек като цяло. Какво сме хората, ако не сме добри? Да се мислиш за Господ, да се мислиш за най-великия – не може. Всеки носи много неща в себе си.

Подобни статии

Top