Кобрата срещу Джошуа на баровска яхта

Вариантът мачът за световната титла при най-тежките да се проведе на Колизеума в Пула също не е изключен, заяви промоутърът Еди Хърн

Промоутърът на световния шампион по бокс Антъни Джошуа – Еди Хърн, сподели пред „Evening Standart“ нови налудничави идеи относно мястото на провеждането на мача с Кубрат Пулев. Според Хърн битката би могла да се проведе на яхта, в замък или в луксозен хотел, като не е отпаднал и вариантът за римския стадион в Пула, Хърватия, предложен от щаба на българина.

Кобрата и Джошуа трябваше да се бият на 20 юни на стадиона на Тотнъм в Лондон, но мачът бе отложен заради пандемията от коронавирус. Все още няма нова дата за провеждането му, като според промоутъра двамата ще кръстосат ръкавици през ноември. Засега обаче ограниченията заради пандемията не предвиждат срещата да се проведе пред повече от хиляда души публика.

„Не се знае дали до ноември ще има промяна в тези ограничения, които сме длъжни да спазим. Затова сме отворени за всякакви варианти за мача – включително на яхта, в замък или в луксозен хотел. Смятахме двубоят да е във Великобритания, но ако ситуацията не се промени, може да погледнем и към други страни. Бе предложен римския стадион в хърватския град Пула, който е прекрасна възможност и тя не е отпаднала от сметките“, заяви Еди Хърн пред „Evening Standart“.

Той отново изключи възможността мачът да се проведе без публика.

Подобни статии

Top