Кобрата тренира гол до кръста в снега (СНИМКИ)

Румънецът Богдан Дину се пазари за тлъст хонорар, за да се бие с Пулев на 23 март

През последните месеци Кубрат Пулев се готви за предстоящия си дебют в САЩ. Той трябва да се бие на 23 март в зала “Форум” в Калифорния, но съперникът му все още не е известен. След като финладецът Роберт Хелениус се отказа, сега от щаба на Пулев преговарят с румънеца Богдан Дину.

Въпреки че все още не знае с кого ще премери сили, Кубрат не спира да тренира и да поддържа форма. В момента той е на лагер във високопланинската база “Белмекен”, където много известни спортити от България и чужбина водят своята подготовка.

„Най-добрият тренировъчен лагер е през зимата, в планината на надморска височина над 2000 метра“, написа Кубрат Пулев в своя профил във “Фейсбук”, където публикува няколко снимки.

На едната от тях Кобрата показва мускули в снега, а от другите личи, че той редовно изкачва Зъбчето.

Румънският боксьор Богдан Дину пък иска тлъст хонорар от мениджъра на Кубрат Пулев – Ивайло Гоцев.

“В момента преговаряме, потвърдиха от мениджърската компания на Дину “Кинг Промоушън” за “България Днес”. – До края на седмицата трябва да имаме резултат.”

Румънският боксьор има 18 победи (14 с нокаут) и 1 поражение. Единствената загуба в неговата кариера беше записана през ноември, когато Дину беше нокаутиран от непобедения американец Джарел Милър. Последният ще се бие с Антъни Джошуа на 1 юни.

196-сантиметровият румънец дебютира при професионалистите през 2008-а. Година по-рано той беше победен убедително от Кобрата по точки (14:4) в традиционния румънски турнир “Златен пояс” в Букурещ.

Дину е спаринг партньор на Антъни Джошуа, а освен това работи като полицай. В момента се готви в неговата собствена зала, която се намира в родния му град Бузъу.

Подобни статии

Top