Кобрата: Целувката бе израз на радост, съжалявам, ако някого съм наранил

Българинът обяви, че е бил толкова щастлив от победата над Дину, че сигурно ще бъде повече, ако някога му се роди дете

Кубрат Пулев говори за първи път публично след иска, който заведе репортерката Дженифър Равало, позната като Джени Суши, за целувката, която тя получи от българския боксьор след победата му над Богдан Дину. Той беше гост в предаването „120 минути“ по bTV.

„Мачът беше много драматичен, един от най-драматичните ми. В четвъртия рунд просто мислех, че губя. И аз просто губех. Казах си, че трябва да дам всичко, а вече кървях. Това повлия за по-нататъшното развитие на мача”, така Кобрата обясни какви емоции са го владеели към края на мача.

Той разказа и каква е била атмосферата след мача и как се е стигнало до разговора с Джени Суши, при който тя моли Пулев за интервю:

“Имаше много хора, много българи, на които благодаря, че дойдоха. Имаше голяма еуфория – заради драматичността на мача. Превъзмогнах всичките тези трудности и аркадата, за да победя. Ако някой ден ми се роди дете, сигурно тогава мога да бъда по-радостен. Всички ме целуваха и ме прегръщаха, едвам охраната ми помогна да изляза.  Аз още се снимах и тя бързаше да ми зададе въпроси. В един такъв момент, когато съм слязъл след такъв мач, не мисля, че е редно да бърза толкова, за да вземе интервю, но го има това.”

За пореден път боксьорът обясни какъв умисъл е имало в действията му при тази целувка:

“За мен това беше израз на радост, всеки може да си го тълкува както иска. При мен беше израз на радост и на щастие, просто емоция – силна емоция, която мога да сравня, ако човек е дрогиран до някаква степен. Аз съм отворен човек, с всички съм много позитивен. Това нещо не съм го правил никога.”

Пулев поясни и дали с въпросната репортерка са се познавали преди тази целувка: “Познавахме се, аз казах, че сме приятели, тя каза, че не сме. Когато направи интервю с мен преди мача, каза: „Хайде след победата да направим парти“. На другия ден се случи тази готина целувка. Не знам кой я покани на партито, тя просто си дойде. Аз бях в болницата и ми шиеха аркадите. Когато дойдох, тя беше там, пиеше си и си танцуваха. Говорехме си съвсем нормално, смяхме се. Тя идваше, сядаше до мен, аз ставах, защото не искам чак такава близост. Тя контактуваше и с други хора. На всеки един интелигентен човек му е ясно.”

Пулев обясни, че още същата вечер на партито след победата е обяснил на Дженифър Равало, че целувката е била шега и е помолил да не се публикува:  “Аз още самата вечер там й казах: ‘това беше майтап, не пускайте това с целувката, пуснете интервюто“. Тя каза, че е била на партито, за да взима интервюта, но тя взимаше интервюта по друг начин. Не искам да плюя по нея, имам добри чувства към нея, въпреки това какво се случва и тя ме плюе. Смятам, че това е несъстоятелно и нестойностно. Наистина има потърпевши жени, които са насилени сексуално.“

„Съжалявам за това, което стана, но не мога да върна времето назад. Не бих го направил повече. Аз съм темпераментен човек – направил съм го от радост, от щастие, от еуфория. Мога да кажа на моите почитатели, че ако трябва пак да го направя, не бих го направил. Въпросът е, че самото желание, с което съм го направил, няма никакъв умисъл за насилие.”

Пулев коментира и как се е отразила целувката на неговата приятелка Андреа: “Първия ден й беше много гадно, беше много разстроена. Не за друго, а защото имаше хорски мнения, които й се насаждаха. На другия ден ме подкрепи, каза ми, че ме познава и ме подкрепи.”

За финал Кобрата завърши:  “На нея и на нейната адвокатка бих казал, че нямам никакви лоши чувства към тях. Смятам, че мога да преценя един човек много бързо – тя е готин и добър човек. Даже бих им казал, че ги обичам, един ден ще станем приятели с тях.“

Подобни статии

Top