Кобрата: Уайт и щабът му са пълни шизофреници!

Кубрат Пулев бесен заради проваления мач, но покани Дилиън в София, където да го „върне на земята“

Кубрат Пулев се изказа доста остро срещу британеца Дилиън Уайт и неговия промоутър Еди Хърн, след като вчера стана ясно, че срещата между двамата няма да се състои. Причината е, че англичанинът е предпочел да се изправи срещу бившия световен шампион на Световната боксова организация Джоузеф Паркър на 28 юли в „О2 Арена“ в Лондон.

Победителят от мача между Пулев и Уайт, който трябваше „95 процента да се проведе в България“ през юли или август, трябваше да стане задължителен претендент за световната титла на IBF срещу носителя на шампионския колан Антъни Джошуа (Великобритания).

„Очаквах Уайт и неговият щаб да избягат от мача, но не очаквах да са такива лоши актьори. Те са изключителни манипулатори и чисти шизофреници. Не мога да повярвам на това, което чувам и на начина, по който решиха да избягат от мач в България. Предоставихме им договор към IBF, който те не подписаха. За какви преговори говорим? Това не е пазар, това са правилата! Вие загубихте наддаването. Какво повече има да се говори“, заяви Пулев в своя личен сайт.

Българинът добави, че все още се надява да се боксира с Уайт в София.

„Дилиън, ако Хърн те подвежда по някакъв начин, нека ти го кажа лично – все още те чакам в България, за да те изкарам от заблудата и да те върна на земята“, се казва в съобщението.

Подобни статии

Top