Кобрата взе шапката на Чисора в шоу на "Тауър Бридж" (ВИДЕО) - DC news

Кобрата взе шапката на Чисора в шоу на „Тауър Бридж“ (ВИДЕО)

Ако беше го направил преди няколко години, щях да му скъсам главата, но ще му го върна на ринга, закани се британецът

Кубрат Пулев проведе открита тренировка пред погледа на множество случайни минувачи и фенове на бокса. Това се случи  точно до „Тауър Бридж“, като рингът за шоуто бе изнесен непосредствено до река Темза. Събитието бе организирано като част от промоцията на битката на Кобрата с Дерек Чисора.

Българинът ще се изправи срещу местната звезда в събота вечер, 9 юли, в „О2 Арена“ в Лондон. Двамата ще оглавят галавечерта, кръстена от Еди Хърн – „Тотална касапница“. Кубрат дава реванш на Чисора, след като го победи по точки с 2:1 съдийски гласа в Хамбург през 2016-а.

Пулев демонстрира много добра форма. Той проведе откритата си тренировка заедно със своя треньор Ибн Кейсън, като заложи по традиция на кратка разгрявка, след което дойдоха и заниманията с лапи с американския специалист.

Българинът се качи предпоследен на ринга, а след него видяхме и в каква кондиция е Чисора. Двамата дори си спретнаха напрегнато своеобразно лице в лице, след като Кобрата не искаше да напусне ринга.

Пулев изненадващо взе шапката на своя противник и я сложи на главата си. Чисора обаче запази самообладание и не реагира, както повечето очакваха.

Дерек е в серия от три поредни поражения – две от Джоузеф Паркър и едно от Олександър Усик. Той също показа, че не е загубил жажда за тренировки и подготовката му е преминала по план, демонстрирайки солидна форма.

Откритата тренировка обаче е повече шоу за медии и публика. Тепърва ще разберем кой, в каква форма се намира, когато двамата застанат лице в лице на ринга. Битката е на 9 юли и ще се предава пряко по DAZN.

Източник: boec.bg

Top