Кобрата за първи път ще се бие на стадион!

Българинът ще бъде част от галавечер на бейзболния стадион във Фресно, Калифорния, а централният сблъсък ще бъде между Джамал Херинг и Ламонт Роуч Джуниър

Голямата българска звезда на професионалния бокс Кубрат Пулев за първи път в кариерата си ще се бие на открито на стадион. Това разкри неговият промоутър Боб Аръм пред специализирани в бокса медии в САЩ.

Легендарният импресарио разкри, че българинът ще се качи на ринга на 16-хилядния стадион за бейзбол в 6-ия по големина град в Калифорния Фресно на 9 ноември. Двубоят му ще е част от галавечерта, в която централният сблъсък е между Джамал Херинг и Ламонт Роуч Джуниър.

Стадионът е домакин на мачовете на бейзболния тим Фресно Гризлис, разполага с 12 500 седящи места, като се използва още за концерти, мотокрос и колежански футбол.

Все още не е ясно срещу кого ще се изправи Кобрата във втория си двубой на американска земя като професионалист. Но е ясно, че той ще заложи в тази битка статута си на №1 в класацията на IBF и на задължителен претендент за световната титла в тази версия.

Още текат преговори за новия съперник на Пулев на 9 ноември. Но с оглед на факта, че двубоят няма да е централен в галавечерта, по всяка вероятност не се касае за някое от най-големите имена в тежка категория при професионалистите.

Подобни статии

Top