Кобрата за целувката: Това бе една безобидна закачка! (ВИДЕО)

Репортерката Джен Суши се присъединила към празненствата за победата на българина след интервюто

Кубрат Пулев нахлу с гръм и трясък в новинарските емисии на повечето британски медии. Но те не коментират толкова победата му с нокаут над Богдан Дину, колкото постъпката на българина малко след мача.

Тогава, в еуфорията си, той целуна изненадващо по устата репортерката Дженифър Равало, известна още и като Джен Суши. Либералните издания на Острова и в САЩ останаха възмутени от случая, а някои активисти дори поискаха срещу него да бъде заведено дело за сексуален тормоз и едва ли не да бъде изключен от професионалния бокс.

Самият Пулев използва профила си в Инстаграм, за да обясни случая. Според него, всичко е било една невинна закачка и след като камерите са изключили светлините, двамата с Дженифър много се смели на всичко. По-късно тя се включила и в празненствата за победата му.

„С тази журналистка се познаваме, тя бе с нас преди мача, както и след това. Много се смяхме. Истината е, че бях натрупал доста адреналин“, призна Кобрата в интервю за предаването „Тази сутрин“.

„Може би сте видели клип с мен, в който целувам репортерка по време на интервю след победата ми в събота. Тази репортерка, Джени, всъщност е моя приятелка, и след интервюто я целунах, защото бях много въодушевен.“

„По-късно същата вечер тя се присъедини към мен и останалите ми близки приятели, с които празнувахме победата. На видеото, след целувката, двамата се смеехме и си благодарихме един на друг. Наистина няма нищо повече в тази ситуация“, написа Кобрата в социалната мрежа.

Подобни статии

Top