Кобрата захапа Тайсън Фюри: И братовчед ти много говореше! (ВИДЕО)

Българинът обяви, че първо ще спечели световната титла, а после ще дойде и реда на самохвалкото

Официалният претендент на IBF в тежка категория Кубрат Пулев отговори на нападките на бившия световен шампион на WBA, IBF и WBO  и настоящ линеен шампион Тайсън Фюри по повод отказа на българския боксьор да се бие с него. Кобрата твърди, че всъщност е точно обратната ситуация.

„Фюри използва мен и някои други боксьори, за които знае, че в момента не сме на разположение поради различни причини, само за да може да си прави PR. Преди няколко години той отказа да се бие с мен и то не защото беше ангажиран, както аз съм сега. Той беше на разположение, но просто се уплаши!“, заяви Кубрат пред boxingscene.com.

След като спечели с единодушно решение на съдиите срещу братовчеда на Тайсън Фюри – Хюи Фюри, миналия октомври, Пулев стана задължителен претендент за титлата на IBF и сега чака победителя от предстоящия реванш между Анди Руис и Антъни Джошуа.

„Първата ми цел е да стана световен шампион“, категоричен е българският боксьор.

„Аз не се бия само с произволни неизвестни противници, както прави Тайсън Фюри! Спечелването на тези колани в момента е основният ми приоритет. Ще дойде редът и на Фюри и когато това стане, ще го направя също толкова безсилен, колкото братовчед му, който също много говореше“, обеща Кобрата.

Подобни статии

Top