Кога ще се ожените според зодията

ОВЕН

Овните обичат да имат някого до себе си, но в същото време държат изключително много на на независимостта си. Въпреки това, ако имат късмет и открият любовта рано, е много възможно да сключат брак, малко след като навършат 20 г. В противен случай, сърцето им може да остане свободно много дълго.

ТЕЛЕЦ

Нищо не успокоява един Телец повече от домашния уют, топлата храна и стабилните любовни отношения. Затова те не се впускат в мимолетни връзки, а залагат на партньор, който винаги ще бъде до тях. Също така са склонни бързо да взимат важни решения, свързани с любовния живот. Нищо чудно да се врекат във вечна любов и в началото на 20-те.

БЛИЗНАЦИ

Въпреки че Близнакът е въздушен знак и трудно се впуска в дълбоки любовни отношения, той е изключително романтичен и тайно търси голямата любов. Понякога и той самият не го подозира. Може би защото е влюбчив, той по-скоро би изчакал, дори и да е убеден, че е с точния човек и би казал „Да“ по средата на 30-те.

РАК

Ако имате представител на зодия Рак до себе си, вие сте късметлии. Този знак е изключително отдаден на семейство и рядко можете да очаквате предателство от него. Това е семейният знак на зодиака, но освен това е и разумен. Колкото и да е влюбен, Ракът би почакал, докато не навърши 30, за да сключи брак.

ЛЪВ

Лъвът обича да преследва любовта и знае как да получи това, което иска, а също и когото иска. Той също си пада по дългите връзки и трайните отношения, но не би се замислил за брак, преди да навърши 30.

ДЕВА

Този знак обича семейния уют и ще го потърси още в ранна възраст. Не е изключено да сключи брак до 25-годишна възраст. Девите изпитват истинска радост от топлата домашна атмосфера и са наистина щастливи, когато открият партньор, подходящ за тази цел.

1 2

Подобни статии

Top