Коледата на Ботев под мотото „Да се върнем у дома“! (СНИМКИ)

Наградиха Тодор Неделев, Слави Шопов, Николай Киров – Белия, Ферарио Спасов и Георги Попов – Тумби

Коледното тържество на Ботев (Пловдив) премина тази година под знака на обединението в името на стадион „Христо Ботев“. Това бе и основната тема на официалните изказвания, както и на разговорите между футболисти, треньори и фенове.

Традиционната торта на коледното тържество на Ботев също бе в този тон. „Време е да се върнем у дома!“, бе надписът върху коледната торта на тържеството.

Преди това в словото си кметът на Пловдив  Здравко Димитров заяви:

„На прага сме на нещо голямо, до една- две години ще довършим „Колежа“. Минахме през много трудности, но завършваме добре, с поредни победи. Считам, че скоро ще започнем и работа по Колежа“.

Кметът и областният управителл Дани Каназирева връчиха и специалнеи награди. Сред отличените бяха Футболист на Ботев за 2019-та Тодор Неделев, младата надежда Слави Шопов, бившият наставник Николай Киров – Белия, настоящият Ферарио Спасов и легендата от шампионския отбор Георги Попов – Тумби.

 

View this post on Instagram

 

Bultras Day 19.12 #botevplovdiv

A post shared by Botev Plovdiv 🇧🇬 (@pfcbotevofficial) on

Президентът Петър Стоянов, който е известен като голям ботевист, също уважи „жълто-черната“ Коледа.

„Където отида и не ме познават винаги казвам три думи – българин, пловдивчанин и ботевист. Нека следващата година имаме още по- големи успехи с любимия отбор“, заяви Петър Стоянов.

Любимецът на „жърто-черните“ фенове и и бивша голова машина на „канарчетата“ Стивън Петков отново показа къде е сърцето му и се весели заедно с бившите си съотборници.

Подобни статии

Top