Коледен концерт на група „Мистик“ на площада пред общината

Петте момичета от „Мистик“ ще завладеят публиката

В навечерието на предстоящите Коледни и Новогодишни празници, Община Пловдив организира на площад „Стефан Стамболов“ поредица от концерти на любими пловдивски изпълнители, с които да зарадва пловдивчани и гости на града.

Днес – 26.12.2019, четвъртък, от 17:00 ч., на откритата сцена на пл. „Ст. Стамболов“ ще се състои четвъртият от поредицата празничен Коледен концерт – този на група „Мистик“.

Публиката ще види и чуе прекрасните изпълнения на петте красиви и талантливи момичета – Симона, Ангелина, Благовеста, Верджиния и Цвета: накратко група Мистик!

Пловдивчанките съчетават в амбициозен проект струнни инструменти и модерно по темперамент звучене. Програмата на Мистик е в стил поп и балканска музика, съчетани с нови аранжименти и вокални интерпретации.

Последният от поредицата коледни концерти, организирани от община Пловдив ще бъде на 31.12.19 от 22:00 ч. до  02:00 ч. на 01.01.2020 г., пл. „Ст.Стамболов“ на откритата сцена. Тогава ще бъде и официалната градска церемония по изпращането на 2019 г.

Подобни статии

Top