„Коледна Кутия за Мечти“ дарява радост на децата от дом „Княгиня Мария Луиза“

Събраните средства ще бъдат предоставени за организирането на Коледно парти за децата лишени от родителска грижа

Безплатни коледни работилнички подреждат на сцената пред Община Пловдив. От 16 часа в продължение на два часа децата ще могат  да изработят свои уникални календари за 2019г. , коледни играчки от глина и хартия. Всеки ще получи лакомства, ще има много изненади за малки и големи.

Целта на проекта е да покажем, преди най-светлия празник,че можем повече да мислим един за друг дарявайки най-ценното, вниманието си .  Това е един благотворителен проект реализиран от Народна библиотека „Иван Вазов“ заедно със Сдружение „СЕДЕМ АКТ“ , „Креативна работилница Шишарка“ и Община Пловдив , споделят организаторите. 

Какво трябва да направите ли? Просто трябва да дойдете пред сцената , да доведете детето си с вас и желаещите да пуснат средства в „Коледната ни Кутия за Мечти“ .

Събраните средства ще бъдат предоставени за организирането на Коледно парти за децата лишени от родителска грижа от дома „ДДЛРГ Княгиня Мария-Луиза“ . Остатъка от парите ще бъде дарен за нуждите на дома.

Заедно можем повече. Нека подарим внимание и отношение в един от най- семейните празници, именно на децата без семейство. Децата са нашето бъдеще и никой никога не трябва да е сам! 

 

Подобни статии

Top