Коледното настроение се настани в район „Северен“ (ГАЛЕРИЯ)

Отминава една тежка година за всички нас. Но нека вярваме, че новата 2021 ще ни донесе здраве, щастие, позитивни емоции и отново ще можем да се събираме и да посрещаме празниците заедно, заяви районният кмет Стоян Алексиев

Коледната украса на Колелото на Панаира в район „Северен“ грейна, обляна в светлини. Запалването на лампичките премина без традиционните тържества заради пандемичната обстановка.

Отминава една тежка година за всички нас. Но нека вярваме, че новата 2021 ще ни донесе здраве, щастие, позитивни емоции и отново ще можем да се събираме и да посрещаме празниците заедно. Нека светлините бъдат символ на вярата и надеждата за ново начало и повече оптимизъм. Пожелавам на всички жители на „Северен“ да бъдат здрави, да посрещнат Коледните и Новогодишните празници със своите най-близки хора и да вярват в сбъдването на своето чудо, заяви кметът на района Стоян Алексиев.

За доброто настроение на гражданите, служители от администрацията украсиха борови дръвчета с красиви коледни подаръчни кутии, изработени от децата от седемте детски градини в района. Кутиите са направени от специална хартия и са обвити с множество панделки. Първите места, които се сдобиха с празнична украса, са парк „Красива България“, парк „Надежда“ и зелената площ на детската площадка за безопасност на движението, намираща се на ул. „Стефан и Обрейко Обрейкови“ 21.

Предстои да бъдат окичени още коледни дръвчета и на други места в района, в парковете „Сърнена гора“, „Рибница“, „Моливчета“ и в близост до ДГ „Захарно петле“.

Подобни статии

Top