Комедията „Сватба със закъснител“ обещава много смях за зрителите в Асеновград

Постановката ще се играе в читалище „Родолюбие“

Най-новата комедия от Фери Арт с Филип Аврамов, Мая Бежанска и компания „Сватба със закъснител“ ще бъде представена в Асеновград днес. Брилянтната английска комедия обещава много смях за зрителите.

Представлението ще бъде в читалище „Родолюбие“ от 19.00 ч.

Режисьор на постановката е Николай Гундеров, в ролите зрителите ще видят Филип Аврамов, Мая Бежанска, Тони Минасян, Илияна Лазарова и Христина Джурова.

За постановката:

„Броени минути до сватбата! Да имаше как времето да се върне назад, защото всичко е с главата надолу, следователно – с краката нагоре. Под брачното легло на Бил цъка истинска бомба със запалителна смес от заплетени ситуации, изненадващи обрати, неочаквани събития и експлозивен хумор. Кой от всички герои пръв ще запали искрата? Бил, който заедно с ергенския си живот, може да се раздели и с истинския? Рейчъл, която от постоянна съпруга може да се окаже временна? Том, чиято приятелка е „тук”, вместо да е „там”? Или камериерката Джули, която всички бъркат с момиче на повикване?

Ако се възползвате от сватбената покана и дойдете с приятели, съпрузи или бъдещите си годеници на една от най-дълго играните британски комедии, проверете всеки ъгъл на хотелската стая, в която ги е събрал автора Робин Хаудън. Стъпка встрани може доведе до бракоразводно дело, или до… оглушителен смях.“

Пазете се и бъдете здрави!

И помнете – театърът е едно от най-безопасните места – всички гледат в една посока, разстоянията помежду ви се спазват през цялото време, в залата има модерна климатична инсталация, а смехът е гарантиран!

Или както казва великият Чаплин: „ден без смях е пропилян ден“!“ 

Подобни статии

Top