Комик си счупи пениса и написа книга за това

Най-големият мъжки кошмар

се оказал реалност за 32-годишния Рос Асдурян. Американският комик си счупил пениса, но вместо да си изгуби ума от яд, решил да напише книга, съобщава „Си Ен Ен“, цитирана от „Блиц“.

„Мисля, че всички мъже дълбоко в съзнанието си знаят, че това е възможно. Аз ще отида малко по-напред и ще кажа, че повечето мъже вероятно са имали страхове, че може би им се е огъвал малко повече, включително и аз“, казва той.

Инцидентът станал преди около 3 години, когато Рос срещнал стара приятелка в бар в Ню Йорк и решил да я заведе в апартамента си в Манхатън“.

„Тъкмо приближавахме финалната линия… Извадих го и когато го тръгнах да го вкарвам пак тя се избута напред и той просто изпука“, спомня си той.

След това той осъзнал, че един от най-големите му страхове се е сбъднал.

„Веднага разбрах, че нещо не е наред и започнах да действам като при спешен случай. Вдишах дълбоко няколко пъти, завъртях се, включих лампата и повиках спешна помощ“, разказва Рос.

Такива контузии са сравнително редки, но все пак се случват по-често, отколкото хората си мислят,. Проблемът е, че много хора се срамуват, когато им се наложи да потърсят лекарска помощ.

На следващия ден Рос претърпял тричасова операция. След 4 седмици възстановяване той можел отново сам да ходи по малка нужда.

Комикът описва приключението си в книгата „Счупен банан“, която е в продажба от миналата седмица.

Снимката е илюстративна

Подобни статии

Top