Конър Макгрегър идва в България? (ВИДЕО) - DC news

Конър Макгрегър идва в България? (ВИДЕО)

Създава се общество на Конър Макгрегър у нас

Световноизвестният боец Конър Макгрегър предизвика сензация в България, след като поздрави лично страната ни във видео, което бързо се разпространи в социалните мрежи. Видеото доведе до шумни спекулации за това какво точно ще се случва с Конър в България.

По-смелите предполагат, че може съвсем скоро да посрещнем ММА шампиона на родна земя. Други смятат, че видеото е свързано с марката уиски, зад която стои той.

Официалният сайт за България обещава ексклузивен достъп до нещо ново и изключително вълнуващо. „Очаква ни нещо огромно“, казва представител на екипа, който стои зад сайта и допълва: „Създаваме общество на Конър Макгрегър в България и сме сигурни, че това ще бъде нещо, което ще ви впечатли.“

А какво точно се има предвид с тази подготвяща комуникация? Предстои да разберем!

Единственото, което знаем е, че в момента всички очакват с нетърпение да видят какво ще се случи с Конър Макгрегър и каква по-точно е връзката му с България. Евентуална визита на ирландския боец у нас би била най-голямото събитие за любителите на бойните изкуства и Конър Макгрегър феновете. А дали не предстои нещо още по-вълнуващо?

Подобни статии

Top