Конър Макгрегър размаза Каубоя за 40 секунди! (СНИМКИ И ВИДЕО)

Това бе първа победа за Прословутият ирландец в UFC след повече от 3 години

Голямата звезда на UFC Конър Макгрегър направи ударно завръщане в ММА. Бившият двукратен шампион разби за 40 секунди Доналд Серони в полусредна категория в главната битка на UFC 246 в Лас Вегас. Конър беше във формата на живота си и показа на феновете, че все още го може. Макгрегър започна силно битката и вкара здрави удари с рамене на Серони, които разбиха носа на Каубоя.

Надушил кръвта на опонента, Макгрегър продължи яростно да преследва Серони. Конър вкара ритник в главата му и го разклати, а след това го свали на земята с удари. Макгрегър продължи да атакува, а реферът видя достатъчно и спря битката, която продължи едва 40 секунди.

С тази победа Макгрегър се завърна в играта и записа първа победа от над 3 години в UFC. С нея той се отърси от загубата, която му нанесе Хабиб Нурмагомедов и вече чака реванш с непобедения дагестанец. Дейна Уайт вече обеща шанс за титлата на Макгрегър и той може да се включи като резерва за битката между Хабиб и Тони, която е насрочена за април, но вече 4 пъти пропадаше.

Конър смята, че двамата отново няма да стигнат до клетката и той ще замести този, който се оттегли. В момента Макгрегър има доста опции и може да реши да се изправи срещу Хорхе Масвидал или Камару Усман, които нямат насрочени битки.

Серони от своя страна губи за 3-ти пореден път с нокаут и не е ясно какво крие бъдещето за него.

Подобни статии

Top