Конкурс за най-красиви домашно изплетени чорапи и терлици обявиха в Асеновградско

За участниците са предвидени грамоти и награди, а чорапите ще бъдат подредени в изложба и след това дарени в Дом за възрастни хора

Читалището в Мулдава обяви любопитен конкурс за Бабин ден. Участниците в него трябва да изплетат най-красивите чорапи и терлици.

В конкурса „Най-красиви домашно изплетени чорапи и терлици“ може да участва всеки, който желае, съобщават от НЧ ‘‘Н.Й.Вапцаров-1932г.“ в с. Мулдава.

За целта всеки участник трябва да представи по един чифт терлици или чорапи до 17 януари в библиотеката на читалището или на адрес: НЧ‘‘Н.Й.Вапцаров-1932г.“ с. Мулдава, ПК 4249, общ. Асеновград,  обл. Пловдив.

Участващите в конкурса чорапи и терлици може да са изплетени освен с много любов, с всякакъв вид прежда. Всеки участник има право да участва в конкурса с неограничен брой терлици и чорапи. Всички експонати ще бъдат изложени във фоайето на читалището до 15.02.2022 г. и след това ще бъдат дарени в Дом за възрастни хора.

За всички, взели участие в конкурса са предвидени грамоти за участие и предметни награди.

Всеки участник трябва да посочи трите си имена, възраст, адрес и телефон. Награждаването ще бъде на 21.01.2022 г. от 10:00 часа във фоайето на читалището.

Снимка: Павел Господинов

Подобни статии

Top