Коняспор иска Бирсент Карагарен - DC news

Коняспор иска Бирсент Карагарен

Крушарски плаща дължимото на отбора преди първата тренировка в сряда

Тим от елита на Турция иска крилото на Локомотив (Пловдив) Бирсент Карагарен, пише „Тема Спорт“. Медиите в страната информират, че родният национал е попаднал в плановете на Коняспор. Тимът е 12-и в класирането.

28-годишният футболист е бил наблюдаван в някои от мачовете на „смърфовете“ през есента, в които е затвърдил доброто впечатление у турците. В Коняспор преди години рита Димитър Рангелов.

Преди време Карагарен бе цитирай от турски сайт. „Бих искал да покажа таланта си в Турция, да видят хората как боравя с топката. Надявам се някой ден да заиграя тук“.

Очаква се в най-скоро време фланговият футболист да подпише нов договор с клуба. Настоящият му контракт изтича през лятото. Той вече може да преговаря с всеки тим и да подписва предварителни споразумения.

Локомотив започва подготовка за пролетния дял в сряда. Тогава играчи и треньори очакват плащания. На „Лаута“ са със забавена по една заплата – за ноември. Тя вече е дължима, но собственикът Христо Крушарски е обявил, че парите ще бъдат платени в сряда. В момента бизнесменът е в Аржентина.

Подобни статии

Top